VIRTUELE KASTEELFEESTEN

Een jaar zonder Kasteelfeesten is als een ridder zonder zwaard, een kasteel zonder toren of een troubadour zonder muziekinstrument:

Ondenkbaar!

Maar er waart een gevaarlijk beestje rond in het hertogdom Brabant en ver daarbuiten! En als rasechte middeleeuwers weten wij alles van epidemieën en pandemieën. Bovendien hebben wij, als ridders, gezworen de zwakkeren te beschermen!

Daarom zijn er dit jaar wél Kasteelfeesten, ... maar een beetje anders. Ze gaan niet door aan het kasteel van Horst, maar wel bij jou, in je eigen burcht! Want wij komen naar jou!

In de week van 10 tot en met 16 augustus vind je hier op deze website elke dag iets nieuws om te doen, te bekijken, naar te luisteren en te leren. Zo willen we jullie toch een beetje meenemen naar die fascinerende wereld van ridders en jonkvrouwen!

Maandag: Documentaire over onze club en kleurwedstrijd
Dinsdag: de wapenuitrusting van een ridder
Vrijdag: Jan van Heelu Vertelt een verhaal.
Zaterdag: Geen Kasteelfeesten zonder gevechten!
Zondag: Fotoalbum van de Kasteelfeesten van de voorbije jaren

Hopelijk genieten jullie ervan, net zoals wij ervan genoten hebben om deze speciale editie van de Kasteelfeesten te maken!

Maar veel meer nog hopen we jullie allemaal volgend jaar terug te zien aan het kasteel van Horst voor échte Kasteelfeesten!